منابع تحقیقاتی برای نگارش مقاله بررسی عوامل مرتبط با فرآیند تصمیم گیری خریداران کالاهای ... |
کل
۳۱۷
۱۰۰
جدول ۴-۴ مشخصات افراد نمونه از لحاظ تحصیلات
نمودار ۴-۴ مشخصات افراد نمونه از لحاظ تحصیلات
جدول و نمودار (۴-۴) فراوانی مربوط به تحصیلات پاسخ دهندگان را نشان می دهد . بنا به نتایج به دست آمده ۲۳% از پاسخ گویان دارای مدرک دیپلم و پایین تر ، ۲۸٫۴% دارای مدرک فوق دیپلم، ۳۴٫۴% دارای مدرک لیسانس، ۸٫۲% دارای مدرک فوق لیسانس و ۶% دارای مدرک تحصیلی دکتری و بالاتر می باشند. بر اساس نتایج به دست آمده بیشترین در صد پاسخ گویان مربوط به افرادی دارای تحصیلات مقطع لیسانس می باشند .
۴-۳ توصیف متغیر های تحقیق
برای آزمودن مدل این تحقیق از داده ها به روش مدل معادلات ساختاری استفاده شده است. مدل یابی معادلات ساختاری ، مدلی آماری برای بررسی روابط خطی بین متغیر های مکنون (مشاهده نشده) و متغیر های آشکار (مشاهده شده) است.از طریق این فنون پژوهشگران می توانند ساختارهای فرضی (مدل ها) را رد، یا انطباق آنها با داده ها را تایید کنند. نرم افزارهای مورد استفاده در این پژوهش Spss نسخه ۱۹ و Lisrel نسخه ۸٫۵۳ میباشد. در این قسمت، ابتدا پایایی و روایی مدل مورد بررسی قرار می گیرد و سپس به ذکر ضرایب مسیر و آزمون هر یک از این ضرایب پرداخته می شود. در پایان، نمودار مسیر و آزمون های معنی داری مربوط ارائه می گردد. در تدوین معادلات ساختاری، نمودار و تحلیل مسیر سهم به سزایی دارد. این نمودارها بطور موثری تفکرات مفهومی مدل را نشان می دهند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴- ۳-۱ آزمون بارتلت و کایز-میر-اوکین
۰٫۸۲۶
Kaiser-Meyer-Olkin Measure of Sampling Adequacy.
۲۵۷۵٫۹۵۷
Approx. Chi-Square
Bartlett’s Test of Sphericity
۴۰۶
df
<0.001
P-Value
جدول ۴-۵ آزمون بارلت و کایز-میر-اوکین
این آزمون مناسب بودن داده ها جهت انجام تحلیل عاملی را مشخص می کند. مقدرا این آماره بین ۰ تا ۱ تغییر می کند. اگر نمونه مناسب باشد مقدار این آماره باید بزرگتر از ۵/۰ باشد که در اینجا مقدرا آماره بدست آمده برابر با ۰٫۸۲۶ (نزدیک به یک) است بنابراین تحلیل عاملی برای این مجموعه داده ها مناسب است. جدول (۴-۶) نتایج آزمون بارتلت و کایز– میر– اوکین را نشان می دهد. لازمه انجام تحلیل عاملی این است که همبستگی بین متغیرها صفر نباشد ، ولی اگر ماتریس هبستگی ماتریس همانی باشد به این معنی است که همه ضرایب همبستگی صفر هستند. اگر آزمون بارتلت معنی دار باشد یعنی ماتریس همبستگی همانی نیست و بین متغیر ها همبستگی وجود دارد و امکان انجام تحلیل عاملی وجود دارد.
۴-۳-۲ قابلیت اعتماد [۵۷](پایایی)
پایایی آزمون مقیاسی است که بوسیله آن درجه اعتماد به نتایج حاصل از آن آزمون تعیین می گردد که در اینجا از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است.
۴-۳-۲-۱ روش آلفای کرونباخ[۵۸]
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-09-11] [ 04:34:00 ب.ظ ]
|