۱

وزن هزاردانه

** ۹۶/۰

**۷۵/۰

**۸۸/۰

ns ۹۳/۰

** ۹۱/۰

۱

ns و * و **: به­ترتیب غیر معنی­دار و معنی­دار در سطح احتمال خطای ۵ و ۱ درصد

رزاقی و همکاران (۲۰۱۱) نیز بیشترین همبستگی عملکرد دانه کینوا را با وزن هزاردانه و تعداد دانه در خوشه در گیاه به­دست آوردند.
۴-۵ واسنجی مدل AquaCrop
بر اساس داده ­های حاصل از آزمایش مزرعه­ای پارامترهای کینوا در مدل AquaCrop در جدول­ (۴-۲۵) تعیین شدند و برخی از پارامترها برای گیاه کینوا ثابت فرض شده ­اند (جدول ۴-۲۴). مقادیر مشابه این دسته پارامترها در تعیین صحت برای ارزیابی بهتر عملکرد و توانایی مدل AcuaCrop به­کار برده شده ­اند. این پارامترها شامل رشد سایه­انداز و ضریب کاهش سایه­انداز با ضریب محصول برای تعرق سایه­انداز با wp برای ماده خشک اندام­های هوایی، تخلیه آب خاک برای بازداری رشد برگ ، هدایت روزنه­ای برای تسریع پیری سایه­انداز و ضریب­های تعدیل HI در ارتباط با بازداری رشد برگ و هدایت روزنه­ای است. این پارامترها به گونه ­ای فرض شده ­اند که برای بدست آوردن یک عملکرد وسیع است و تنها ویژه یک پارامتر مشخص نیستند. این پارامترها معمولا توسط کاربران تعیین می­شوند (جدول۴-۲۵). ویژگی­های محصول مورد نیاز برای مدل می­توانند برای گیاهان خاص با بهره گرفتن از داده ­های محاسبه شده محصول تعدیل شوند. در مدل AcuaCrop، درجه­بندی سایه­انداز گیاه حیاتی و مهم است. تغییر در سایه­انداز طی دوره رشد در مزرعه محاسبه می­ شود. سایه­انداز اولیه (cc) از میزان کوددهی، وزن دانه، تعداد دانه و میزان ماده خشک محاسبه شده بدست آمده است. میزان و سرعت گسترش سایه­انداز به­ طور خودکار توسط مدل بعد از اینکه برخی از داده ­ها را وارد کردیم به دست می ­آید. این داده ­ها عبارتند از تاریخ جوانه­زنی، ماکزیمم سایه­انداز(cc)، پیری و بلوغ گلدهی، طول مرحله گلدهی و مرجع HI و دوره ساخته شدن HI برای محاسبه تولید عملکرد دانه مشخص گردیده­اند. AcuaCrop در درجه روز رشد (GDD) انجام شد و GDD از داده ­های حداقل و حداکثر دمای روزانه محاسبه گردید. همان­گونه که در (جدول۴-۲۴) نمایش داده شده است، مقادیر پارامترهای پیش فرض ارائه شده توسط فائو ( FAO) برابر با مقادیر داده ­های آزمایشی می­باشند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۴-۲۳ : نتایج حاصل از واسنجی مدل برای برخی صفات و عملکرد

ماده خشک کل
(کیلوگرم­درهکتار)

عملکرد دانه
(کیلوگرم درهکتار)

رسیدگی فیزیولوژیک
(روز بعداز کاشت)

گلدهی
(روز بعد از کاشت)

جوانه زنی
(روزبعد از کاشت)

صفت
مقادیر

۲۲۱۵۱

۴۸۷۳

۱۹۰

۵۶

۸

شبیه­سازی شده

۲۲۱۹۷

۴۸۴۲

۱۹۰

۵۵

۷

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...