**معنی داری همبستگی در سطح ۱ درصد
*معنی داری همبستگی در سطح ۵ درصد

در جدول(۴ -۷ )، در خصوص ارتباط متغیرهای مستقل و کنترل با متغیر وابسته می‌توان بیان کرد که؛
سطح معنی داری(Sig) متغیرعدم تقارن اطلاعاتی(IA)برابر با(۰٫۰۸۴) است؛ بنابراین بین عدم تقارن اطلاعاتی(IA)با اقلام تعهدی اختیاری(DA) ارتباط معنادار وجود ندارد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

سطح معنی داری(Sig) متغیرهای اندازه شرکت(SIZE)، اهرم مالی(LEV)، نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری سهام(MTB) و ریسک سیستماتیک(SYRISK) به ترتیب برابر با(۰٫۹۷۳، ۰٫۳۱۵، ۰٫۴۵۱ و ۰٫۲۱۲) است؛ بنابراین بین اندازه شرکت(SIZE)، اهرم مالی(LEV)، نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری سهام(MTB) و ریسک سیستماتیک(SYRISK) با اقلام تعهدی اختیاری(DA) ارتباط معنادار وجود ندارد.
۴ - ۵ )آزمون ناهمسانی واریانس فرضیه‌های پژوهش
یکی از موضوعات مهمی که در اقتصادسنجی به آن برخورد می‌کنیم، موضوع ناهمسانی واریانس است. ناهمسانی واریانس به این معناست که در تخمین مدل رگرسیون مقادیر جملات خطا دارای واریانس‌های نابرابر هستند. مشکلات ناهمسانی واریانس منجر به افزایش واریانس ضرایب برآوردی عرض از مبدأ می‌شود و از طرفی واریانس سایر متغیرهای مستقل برآوردی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به این می‌شود که تخمین برآوردی از کارایی لازم برخوردار نباشد. جهت بررسی ناهمسانی واریانس پسماندها، ازآزمون بروش-پاگان-گادفری[۱۲۶]مورد استفاده قرارگرفته است که نتایج آن در جدول(۴ - ۸) ارائه شده است:
جدول(۴ - ۸): نتایج آزمون ناهمسانی واریانس فرضیه‌های پژوهش

آزمون بروش-پاگان-گادفری

فرضیه‌های پژوهش

p-value

F

۰٫۳۲۴۰

۱٫۱۶۷۶۷۱

اول

۰٫۸۳۵۰

۰٫۴۱۷۴۸۸

دوم

۰٫۶۱۸۲

۰٫۷۰۷۴۰۸

سوم

۰٫۶۵۰۲

۰٫۶۶۶۳۸۶

چهارم

اطلاعات به دست آمده در جدول(۴ - ۸) نشان می‌دهد که احتمال آزمون مدل‌های پژوهش بیشتر از ۵ درصد است، بنابراین فرض ناهمسانی واریانس جملات اخلال رد می­ شود.
۴ –۶) آزمون F لیمر(چاو) و آزمون هاسمن[۱۲۷]
به منظور تخمین مدل‌های پژوهش از تکنیک داده‌های تلفیقی استفاده شده است. ضرورت استفاده از این تکنیک که داده‌های سری زمانی و مقطعی را با هم ترکیب می‌کند، بیشتر به خاطر افزایش تعداد مشاهدات، بالا بردن درجه آزادی، کاهش ناهمسانی واریانس و کاهش هم خطی بین متغیرها است. لذا تخمین مدل‌ها با بهره گرفتن از داده‌های ترکیبی و برای همه شرکتهای نمونه در طی سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۱ انجام می‌گیرد. آنگاه بر اساس تخمین‌های به دست آمده و به کمک آزمون‌های آماری F و t احتمال محاسبه شده(p-value) و ضریب تعیین به قضاوت و ارزیابی در مورد هر یک از فرضیه‌های پژوهش پرداخته می‌شود.
سوالی که اغلب در مطالعات کاربردی مطرح می‌شود، این است که آیا شواهدی دال بر قابلیت ادغام شدن داده‌ها وجود دارد یا اینکه مدل برای تمام واحدهای مقطعی متفاوت است. لذا باید ابتدا بررسی شود که آیا بین مقاطع، ناهمگنی یا تفاوتهای فردی وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود ناهمگنی از روش داده‌های تابلویی و در غیر این صورت، از روش داده‌های تلفیقی با رویکرد حداقل مربعات معمولی[۱۲۸](OLS) برای تخمین مدل استفاده می‌گردد.
برای این منظور، از آزمون لیمر(چاو) استفاده می‌شود که آزمون فرضیه‌ها به صورت زیر تنظیم می‌شود:
H0: یکسان بودن عرض از مبدا (داده‌های تلفیقی)
H1: ناهمسانی عرض از مبدا (داده‌های تابلویی)

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...