زیست محیطی

۰٫۸۱۰

فرهنگ

۰٫۷۶۹

سلامت

۰٫۷۱۰

تحصیلات

۰٫۸۴۳

کل پرسشنامه

۰٫۸۴۶

جهت بررسی روایی سؤالات پرسشنامه­ از روش تحلیل عاملی و بارتلت استفاده شد . با توجه به این که مقدار KMO در این ازمون از صفر تا یک متغیر می­باشد . در این آزمون که نتایج آن در جدول فوق قابل مشاهده می­باشد. با توجه به مناسب بودن میزان KMO پس می­توان نتیجه گرفت که سؤالات پرسشنامه از روایی مناسبی برخوردار است .
۳-۶- روش تجزیه و تحلیل داده ها
پس از جمع آوری پاسخهای آزمودنی ها، نوبت به تجزیه و تحلیل سوالات مربوط به پرسشنامه می رسد. بدین منظور از دو نوع آمار توصیفی و استنباطی به شرح زیر بهره گرفته شده است:
آمار توصیفی:
به منظور تحلیل کیفی اطلاعات هر پرسشنامه از شاخص های پراکندگی از جمله میانگین، مد، میانه، فراوانی، درصد، انحراف معیار و درصد فراوانی استفاده شده است.
آمار استنباطی:
در این پژوهش از آزمون t برای دو نمونه­ مستقلجهتمقایسهینظراتزنومرد و آزمون فریدمن جهترتبهبندیمولفهها استفاده شده است.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

تجزیهوتحلیلدادههابااستفادهازنرمافزار Spss انجامشدهاست.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ­های تحقیق
۴-۱- مقدمه :
در این فصل داده‌های بدست آمده از پرسشنامه ­های تحقیق با بهره گرفتن از نرم­افـزار آماریِ SPSS، تجزیه و تحلیل می­ شود . ابتدا با بهره گرفتن از روش های آمار توصیفی و با بهره گرفتن از شاخصهای(فراوانی، درصد، نمودار، درصد فراوانی، میانگین، انحراف معیار، میانه و مد) و همچنین با بهره گیری از روش های آمـار استنباطی (آزمون t برای دو نمونه­ مستقل و آزمون فریدمن)، داده ­های حاصل از سؤالات پرسشنامه محقق ساخته­ تحقیق تجزیه و تحلیل و به سؤالات تحقیقاتی پاسخ داده می­ شود.
۴-۲- اطلاعات جمعیت­شناختی تحقیق :
دراین بخش به بررسی اطلاعات توصیفیِ به دست آمده ازپرسشنامه­های تحقیق که نشان دهنده ویژگیهای جمعیت شناختی مربوط به نمونه­ مورد بررسی است پرداخته می­ شود .
۴-۲-۱- بررسی جنسیت پاسخگویان :
جدول ۴-۱ : توزیع فراوانی پاسخگویان بر اساس جنسیت

جنسیت

فراوانی

درصد

مرد

۱۸۹

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...