از کار انداختن موس: با این تکنیک توانایی کاربر را برای برگشت، خروج و بستن صفحه از کار می‎اندازند و تا زمانی که نمایش تبلیغ خاتمه پذیرد یا زمان حضور آن‎ها پایان یابد به این عمل ادامه می‎دهند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
دانلود بدون اجازه: با این تاکتیک تبلیغات در پشت باسک نرم افزار‎هایی که از احتمال دانلود بالایی برخوردار هستند پنهان می‎شوند و یا حتی در بعضی مواقع با آنان انطباق پیدا می‎کنند و در هنگام دانلود نرم افزار بدون هیچ پرسش اجازه ورود یا عدم اجازه ورود، وارد مرورگر و صفحه در جریان کاربر می‎شوند.
نگهداری کاربر در سایت اصلی: با بهره گرفتن از این تاکتیک تبلیغات کاربر را برای هر چه بیشتر در معرض نمایش بودن در صفحه اصلی نگاه می‎دارند، در حالی که کاربر می‎خواهد از دیگر صفحات سایت دیدن نماید. تاکتیک‎های دیگری نیز برای انتشار این گونه از تبلیغات وجود دارد از قبیل پاشیدن آشکارای تبلیغات، پاشیدن مخفیانه تبلیغات و اختیار عنوان جعلی.
۲-۲-۶-۱-۳- تبلیغات بر روی ایمیل‎ها
تبلیغات بر روی ایمیل‎ها، فعالیت‎های تجاری را در بر می‎گیرد که در آن‎ها بازاریابان و بازرگانان اطلاعات مربوط به محصول یا خدمت خود را به‎ای دی آدرس ایمیل‎های مشتریان بالقوه خود می‎فرستند. پیام فرستاده‎شده بر روی ایمیل افراد می‎تواند حاوی تصویر، انیمیشن و کلیپ‎های تصویری باشد که مشتری در صورت علاقمندی به محصول یا خدمت جهت خرید یا کسب اطلاعات بیشتر بر روی آن کلیک کند.
مزایای تبلیغ بر روی ایمیل
هزینه پایینیکی از مزایای این شیوه هزینه پایین آن و رسیدن به مشتریان هدف است. در واقع در این تبلیغ هزینه صورت گرفته برای معرفی محصول یا خدمت با بیشترین کارایی صورت می‎گیرد. زیرا این تبلیغ اولا، هزینه‎هایی از قبیل یافتن سایت میزبان و پرداخت اجاره به سایت برای نمایش را ندارد؛ ثانیا، هزینه تبلیغات برای معرفی محصول یا خدمت تا حدودی بهینه است. زیرا تبلیغ برای افرادی به نمایش در می‎آید که بیشترین احتمال خرید یا میل خرید محصول یا خدمت در آن‎ها وجود دارد.
بالا بودن میزان در معرض بودن تبلیغدر این روش از تبلیغات به این دلیل که کاربر اینترنتی وقتی وارد ایمیل خود می‎شود، در صفحه اصلی ایمیلش چند لحظه‎ای تامل می‎کند و ایمیل‎های رسیده در میل باکسش را مورد مطالعه قرار می‎دهد و در این زمان تبلیغ به نمایش در می‎آید و با حرکات نمایشی که در آن ایجاد شده‎است سعی می‎کند نظر مشتری را با خود جلب نماید.
۲-۲-۶-۱-۴- تبلیغ در موتور‎های جستجو
این تبلیغات در صفحه‏ی نتایج جستجو مرتبط با موضوع نمایش داده می‎شوند. به این شیوه تبلیغ کلید واژه‏ ها نیز گفته می‎شود. این شیوه تبلیغ کنندگان را قادر می‎سازد که مخاطب خاصی را هدف گیری نمایند. (سلیمانی، ۱۳۹۰)
اکثر موتور‎های جستجو به شرکت‎ها اجازه می‎دهند آدرس اینترنتی شرکت‎شان را در موتور جستجوی آن‎ها ثبت نمایند. مزیت ثبت آدرس اینترنتی در موتور‎ها از جنبه تبلیغات مهم است. زیرا رایگان است و هر کسی می‎تواند یک آدرس اینترنتی را در یک موتور جستجو ثبت نماید و از طرفی کاربرانی که در جستجوی محصول یا خدمت شرکت خاصی هستند، می‎تواند یک لیست از تولیدکنندگان آن محصول یا ارائه دهندگان آن خدمت دریافت نمایند. اما شانس این که آدرس یک شرکت در جستجوی صورت گرفته در ده عنوان صفحه اول قرار گیرد تقریبا صفر است. برای این که احتمال قرار گرفتن در صفحه اول افزایش یابد، یک سری اقدامات ساده را باید به کار گرفت، از جمله تغییر بعضی جملات در متن سایت، اضافه کردن جمله‎های کلیدی مربوط به محصول یا خدمت به قسمت عنوان یا محتوا، حذف واژه‎هایی که با محصول یا خدمت شرکت انطباق کمی دارند. گذشته از این برخی سایت‎هایی طراحی شده‎اند که با ارائه راهکار‎هایی احتمال شانس را بالا می‎برند. وب‎سایت‎ها و شرکت‎های اینترنتی وجود دارند که در این زمینه فعال هستند از جمله این شرکت‎ها می‎توان از searchenginewath.com، webpositiongold.com، keywordcount.com نام برد. موتور‎های جستجو اغلب مکانی را در صفحه اول خود به تبلیغ کنندگان جهت ارائه معرفی محصول یا خدمتشان اجاره می‎دهند.
۲-۲-۶-۱-۵- تبلیغات ویدئویی
همان‎طوری که قابلیت پخش برنامه‎های ویدئویی از تلویزیون به اینترنت، تلفن همراه، و حتی بازی‎ها انتقال یافته است، این انتقال برنامه‎های ویدئویی را نیز به همراه خود منتقل کرده است. با این که امروزه اکانت‎های تبلیغات ویدئویی آنی تنها صاحب بخش کوچکی از بودجه‎های تبلیغاتی هستند، این امکان برای تبلیغ کنندگان فراهم شده‎است که از انحصار تبلیغ ویدئویی تلویزیون رهایی یابند. طبق آماری که آقای ژپیتر در سال ۲۰۰۵ اعلام داشت ۲۴ درصد از تبلیغات آنی موجود به ویدئو‎های آنی تعلق دارد. تبلیغات ویدئویی به بازاریابان اجازه می‎دهند که توجه کاربران بیشتری را جلب نمایند و به طور فزاینده‎ای در شلوغی‎ها و ترافیک‎ها تبلیغات آنی برجسته باشند. تبلیغات ویدئویی به طور ذاتی می‎توانند تاثیر عمیق تری بر روی طرز تلقی مشتریان داشته باشند تا تبلیغات متنی و بنر‎های متحرک، با این که دارای هزینه‎ای معادل ۵ تا ۱۰ برابر آن‎ها هستند و دشواری‎هایی در هنگام پیاده سازی دارند. در همین رابطه مؤسسه داینامیک لاجیک مارکت نرمس[۷۷] در سال ۲۰۰۷ مطالعه‎ای را انجام داد که در این مطالعه مشخص گردید تبلیغات ویدئویی آنی نسبت به دیگر اشکال تبلیغات دارای اثربخشی بیشتری هستند.
۲-۲-۶-۱-۶- باتن‎ها
باتن‎ها، مربع‎های ۵۰ x 50 پیکسلی هستند که اکثرا در قسمت‎های انتهایی صفحات وب دیده می‎شوند. این نوع از تبلیغات اینترنتی می‎توانند قابل کلیک باشند یا فقط برای معرفی محصول/ خدمت و نشان تجاری به کار روند.
۲-۲-۶-۱-۷- آسمان خراش‎ها
آسمان خراش‎ها یا اسکای اسکریپر‎ها تقریبا شبیه به بنر‎ها هستند با این تفاوت که کشیده تر و باریک‎ تر هستند. و طرز قرار گرفتن این گونه از اشکال تبلیغ اینترنتی در صفحات وب به صورت عمودی و در سمت راست یا چپ صفحه می‎باشد و به همین دلیل است که آن‎ها را آسمان خراش می‎نامند.
به اسکای اسکریپر‎های بزرگ اصطلاحا اسکای اسکریپر‎های نیم صفحه‎ای گفته می‎شود. اندازه این نوع از تبلیغ اینترنتی ۶۰۰ x 300 پیکسل می‎باشد. معمولا مدت زمان نمایش آن بین ۱۵ تا ۲۰ ثانیه طول می‎کشد و پس از آن محتوای تبلیغ تغییر می‎کند. با آن که بسیار بزرگتر از سایر اشکال تبلیغ اینترنتی است، حجمی معادل ۴۰ کیلو بایت دارد و به سادگی بارگذاری می‎شود. این نوع از اسکای اسکریپر‎ها بیشتر در قسمت پایین و سمت راست جانمایی می‎شود.
۲-۲-۶-۱-۸- تبلیغات در اتاق‎های گفتگو
اتاق‎های گفتگو به علت این که یک مکان مشترک هستند، و به این دلیل به وجود آمده‎اند که مکانی برای بررسی مشکلاتی از قبیل سؤالات پزشکی، و سؤالات فنی درباره محصول خریداری شده، و همچنین مکانی برای تسهیم عواطف و تبادل اطلاعات باشند. از این روی می‎توانند مکان مناسبی برای تبلیغات باشند.
۲-۲-۶-۱-۹- درون‎شبکه‎ای‎ها
آقای توربن در کتاب تجارت الکترونیکی‎اش در سال ۲۰۰۶ در رابطه با این نوع از تبلیغات می‎گوید: “واژه interstitial برگرفته از واژه interstice به معنای یک شکاف کوچک بین دو چیز می‎باشد". interstitials یا درون‎شبکه‎ای‎ها، تبلیغاتی هستند که در درون مرورگر پنجره باز قرار دارند و وقتی کاربر از صفحه‎ای به صفحه‎ی دیگر حرکت می‎کند قبل از این که صفحه بارگذاری شود نمایان می‎شوند و با بارگذاری صفحه از بین می‎روند. این نوع از تبلیغات متعلق به خانواده پاپ‎آپ‎ها هستند. تبلیغ درون‎شبکه‎ای به عنوان آزاردهنده ترین نوع تبلیغ اینترنتی محسوب می‎شود. زیرا کاربر را مجبور به تماشای نمایش اجباری[۷۸] می‎کند.
۲-۲-۶-۱-۱۰- تبلیغات متحرک
متحرک‎ها یا تبلیغات تغییرپذیر، تبلیغاتی هستند که بسیار از اندازه‎های طبیعی ذکر‎شده برای شکل‎های تبلیغی بزرگترند. اندازه این تبلیغات ۴۸۰ x 640 می‎باشند و محتوای آن‎ها به طور مداوم در طول نمایش تغییر می‎کند. این گونه تبلیغات همانند تابلو‎های الکترونیکی استادیوم‎ها و یا بیلبرد‎های کنار خیابان هستند (البته با فرمت متفاوت) که در جهت معرفی گروه خاصی از محصولات به طور مداوم محتوای آن‎ها تغییر می‎کند.
۲-۲-۶-۱-۱۱- مربع بزرگ‎ها
مربع بزرگ‎های، بزرگ نوع دیگری از تبلیغ اینترنتی هستند که نسبت به دیگر انواع ذکر‎شده در این بخش از فراوانی به کارگیری بالایی برخوردار هستند.
۲-۲-۶-۱-۱۲- باتن‎های بزرگ
این گونه تبلیغات اینترنتی همانند باتن‎ها بوده و در اندازه‎ی معادل ۱۲۰ x 160 پیکسل می‎باشند.
۲-۲-۶-۱-۱۳- سوپر بنر‎ها
این گونه از تبلیغات اینترنتی که متعلق به خانواده بنر‎ها هستند در اندازه ۹۰ x 728 پیکسل ارائه می‎شوند و قابلیت نمایش متحرک را نیز دارا می‎باشند.
۲-۲-۶-۱-۱۴- تایل‎ها
تایل‎ها، تبلیغات چهار ضلعی هستند که بیشتر در سمت چپ صفحه دیده می‎شوند و بیشتر در اندازه‎های ۱۲۰ x 120 پیکسل تولید و توزیع می‎شوند.
۲-۲-۶-۱-۱۵- ایرلاگ‎ها
از ترکیب دو واژه ear به معنی شنیدن و lug به معنی دسته به وجود آمده است. این نوع از تبلیغ اینترنتی به وسیله برنامه GIF تهیه می‎گردد که قابلیت پخش عکس‎هایی همراه با صوت می‎باشد.
۲-۲-۶-۱-۱۶- تبلیغات حامی‎گری
یک شکل غیر مستقیمی از تبلیغ است که به سازمان‎ها اجازه می‎دهد تا بازاریابی و تبلیغ را به واسطه پیوند با محتوای کلیدی اجرا نمایند. این شکل از تبلیغات به عنوان بخشی از محتوای کلیدی یک صفحه وب یا بخشی از یک فهرست حمایت‎کننده نمایان می‎گردد. کاربران با کلیک نمودن بر روی این پیوند‎ها به وب‎سایت مورد نظر تبلیغ‎کننده منتقل می‎شوند. از مزایای این نوع تبلیغ می‎توان به فضای کمی که این گونه از تبلیغات اشغال می‎کنند اشاره کرد.
۲-۲-۶-۱-۱۷- تبلیغات طبقه‎بندی شده
این دسته از اشکال تبلیغات اگر چه از نظر میزان شناخت برای مصرف‎کنندگان در رتبه پایینی قرار دارند، اما طبق آمار اداره تبلیغات تعاملی صاحب ۱۷% از بازار انواع تبلیغات صورت پذیرفته در سال ۲۰۰۷ می‎باشند. این گونه از تبلیغات بیشتر در روزنامه‎ها و مجلات آنی دیده می‎شوند.
۲-۲-۶-۱-۱۸- فوق اتصال‎ها یا هایپرلینک‎ها
فوق اتصال‎ها در بیشتر موارد به یک فوق متن[۷۹] متصل هستند و در واقع کلمه، اصطلاح، و یا در بعضی اوقات نموداری است که به کاربر این امکان را می‎دهند تا با یک کلیک به وب‎سایت تبلیغ‎کننده منتقل شوند. فوق اتصال‎ها از این جهت که جای کمی می‎گیرند و در درون متن جاسازی می‎شوند یا به عبارت دیگر متون پیوندی هستند شبیه به تبلیغات حامی گری، با این تفاوت که از نظر تعداد محدودیتی ندارند، در هر جای صفحه می‎توان آن‎ها را جای داد، و مهمتر این که تبلیغات فوق متنی یا همان هایپرلینک‎ها یک تبادل تبلیغی بین وب‎سایت‎های مشهور هستند.
۲-۲-۶-۱-۱۹- وب‎سایت‎ها
خود وب‎سایت، بزرگترین شکل تبلیغ اینترنتی است، زیرا هدف از ایجاد هر وب‎سایت تجاری، فرهنگی، سیاسی، آموزشی و غیره، چیزی جز معرفی و تبلیغ هدفی خاص نیست. بر خلاف دیگر اشکال تبلیغات اینترنتی، وب‎سایت از محدودیت‎هایی مانند کوچکی هزینه و غیره مبرا است و به راحتی می‎تواند در محتوایش هر پیام تبلیغی را جانمایی نماید. شاید مهمترین تفاوت وب‎سایت با سایر اشکال تبلیغات، رفتاری باشد که به واسطه آن رفتار وب‎سایت‎ها مورد بازدید قرار می‎گیرند. زیرا کاربران وب‎سایت‎ها را برای ارضای نیازشان جستجو می‎کنند ولی دیگر اشکال تبلیغات به صورت اتفاقی در معرض دید آن‎ها قرار می‎گیرد. و در واقع وب‎سایت‎ها کششی هستند و دیگر اشکال تبلیغات فشاری هستند؛ زیرا همه تبلیغ کنندگان نیاز دارند که مصرف‎کنندگان محتوای وب‎سایتشان را به سمت خود بکشند.
۲-۲-۶-۱-۲۰- تبلیغات بر روی بازی‎های آنی
جانمایی یا کاریابی محصول[۸۰] (روشی است که در آن صاحبان صنایع به شرکت‎های سازنده برنامه‎های تلویزیونی و فیلم‎های سینمایی مبالغی را پرداخت می‎کنند تا بدین وسیله محصولات یا خدمت‎شان در آن برنامه یا فیلم به نمایش در آید) در بازی‎های آنی یکی از روش‎های تبلیغ اینترنتی است که به تبلیغ کنندگان اجازه می‎دهد پیام و یا نشان تجاری‎شان را در یک روش لذت بخش به کاربران معرفی کنند. (حنفی‎زاده، ۱۳۸۸)
۲-۲-۶-۲- روش‎های تبلیغات اینترنتی (تای و چانگ)
همان‎طوری که پیش تر نیز ذکر شد، دسته بندی‎های مختلفی برای تبلیغات اینترنتی وجود دارد که دسته‎بندی بیان‎شده در بالا تقریبا تمام موارد را شامل می‎شود. اما اکنون به معرفی دسته‎بندی دیگری می‎پردازیم که تبلیغات اینترنتی را طبق انواع معمول نمایشی که دیده می‎شود، گروه‎بندی کرده است. این تبلیغات اینترنتی عبارتند از بنر‎های تبلیغاتی، تبلیغات مبتنی بر متن، تبلیغات متحرک، تبلیغات پنجره‎های پاپ‎اوت، تبلیغات درون‎شبکه‎ای و تبلیغات ایمیل. (Tai & Chang, 2005)

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...