۴-۳-۶٫ بعد عوامل درونی
با حذف مسیر شاخص نهم به عامل به دلیل عدم معناداری مناسب، و انجام اصلاحاتی بر روی مدل، مدل نهایی اندازه گیری برای بعد عوامل درونی به شکل زیر به دست آمد:

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

نمودار۴-۱۰ : مدل اندازه گیری بعد عوامل درونی
مقادیر شاخص های RMSEA، ، GIF، CFI و IFI به ترتیب برابر ۱٫۰۵٫۰۳۴، ۰٫۸۹، ۰٫۹۴ و ۰٫۰۹۳ آن ، دهنده برازش مناسب مدل با داده‌های سازه می‌باشد.
این مقادیر شاخص ها در کنار مقادیر معنا داری بالای مسیرها نشان از برازش کامل مدل اندازه گیری و ساختار داده ها دارد.با عنایت به تحلیل های انجام شده می توان روایی سازه پرسشنامه مورد استفاده در این تحقیق را مورد تأیید قرار داد. چرا که تمامی شاخص ها (البته پس از انجام اصلاحات انجام گرفته) به شکل مناسب، با معنی داری قابل توجه و با برازش مطلوب به عوامل خود مرتبط هستند. اکنون پس از اطمینان از روایی و پایایی ابزار تحقیق می توان نسبت به انجام تحلیل های استنباطی با هدف پاسخگویی به سؤالات تحقیق اقدام نمود.
۴-۴٫ تحلیل های استنباطی و بررسی معناداری شاخص ها
برای بررسی معناداری این شاخص ها ابتدا باید آزمون مناسب آماری انتخاب گردد. با عنایت به گسسته بودن طیف لیکرت مورد استفاده در این مورد نمی توان از آزمون پارامتریک t استیودنت استفاده نمود. آزمون ناپارامتریک معادل این آزمون برای بررسی فرضیات تحقیق، آزمون باینومال یا دوجمله ای[۳۰] است. برای استفاده از این آزمون، برابری تعداد داده های کوچکتر ۳ با تعداد داده های بزرگتر یا مساوی ۳ بررسی می شود. در صورتی که این مقدار مساوی باشد، شاخص مورد نظر تأثیر قابل توجه و معنی داری بر صادرات برنج ندارد. در صورتی که این مقدار مساوی نبود و تعداد داده های بزرگتر یا مساوی ۳ در ارزیابی هر کدام از شاخص ها بزرگتر از تعداد داده های کوچکتر از ۳ بودند، میتوان آن شاخص را معنی دار و دارای اثر قابل توجه بر صادرات برنج دانست.لازم به ذکر است در این مرحله تنها شاخص هایی مورد بررسی قرار می گیرند که از فیلترینگ اولیه در مرحله روایی سازه رد شده باشند.
۴-۴-۱٫ بررسی معناداری تأثیر شاخص های شرایط تقاضای داخلی
به منظور بررسی معناداری تأثیر شاخص های شرایط تقاضای داخلی، آزمون دو جمله ای به کار گرفته شده و نتایج آن به صورت زیر به دست آمد:

شاخص دسته دسته تعداد/ فراوانی احتمال مشاهده شده احتمال مورد آزمون معناداری
T1 دسته ۱ <= 2 ۶۳ .۳۵ .۵۰ .۰۰۰
دسته ۲ > 2 ۱۱۸ .۶۵    
کل   ۱۸۱ ۱٫۰۰    
T3 دسته ۱ <= 2 ۸۶ .۵۱ .۵۰
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...