راهنمای ﻧﮕﺎرش ﻣﻘﺎﻟﻪ ﭘﮋوهشی با موضوع نقش سیستم های اطلاعاتی در قابلیت های سازمانی در ... |
قابلیتهای سازمانی مبتنی بر ستاده
۰.۵۹۲
۱
۰.۰۰۰
مانند فرضیات قبل، در اینجا هم مطابق با جدول بالا، سطح معناداری کمتر از میزان خطا (۰.۰۵) شده است. در نتیجه در سطح اطمینان ۹۵% فرض صفر رد شده و فرض یک تأیید میشود. بدین معنی که رابطه دو متغیر معنیدار میباشد. علامت مثبت ضریب همبستگی یعنی ۰.۵۹۲+ در جدول بالا نیز حاکی از رابطه مستقیم بین دو متغیر است؛ بدین معنی که بهبود وضعیت سیستم های اطلاعاتی در شرکتهای مورد مطالعه، شکوفایی قابلیتهای سازمانی مبتنی بر ستاده آنها را در پی خواهد داشت.
۴-۳-۳. آزمون رگرسیون
آزمون رگرسیون روشی برای آزمودن تأثیر متغیرها بر یکدیگر است. مقصود از این آزمون این است که این اطمینان حاصل شود که تغییرات ایجاد شده در یک متغیر، باعث ایجاد تغییر جدیدی در متغیرهای دیگر خواهد شد یا خیر. در حقیقت با این آزمون مشخص میشود آیا ایجاد یک تغییر در یک متغیر، دیگر متغیرها را هم تحت تاثیر قرار میدهد؟ در این آزمون، چنانچه هدف پیش بینی یک متغیر ملاک از یک متغیر پیش بین باشد از مدل رگرسیون خطی ساده استفاده میشود. اما در صورتی که هدف، پیش بینی یک متغیر ملاک از چندین متغیر پیش بین یا زیر مجموعه ای از آنها باشد از مدل رگرسیون چندگانه استفاده میشود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در تحقیق حاضر، مطابق با فرضیه اصلی و سه فرضیه فرعی، آزمون های رگرسیون خطی ساده به کار گرفته شد. مطابق با جدول زیر که از این آزمونها گرفته شده است نشان میدهد که سیستمهای اطلاعاتی بر قابلیتهای سازمانی و ابعاد آن در شرکت های مورد مطالعه تأثیر مثبت و معناداری داشتهاند که این امر موید فرضیهی اصلی و سه فرضیه فرعی ابتدایی تحقیق است. این یافته با نتایج آزمون همبستگی که قبلاً محاسبه شد کاملاً یکسان است و این امر حاکی از دقت بالای داده ها دارد.
جدول ۴-۱۷) نتایج آزمون رگرسیون چندگانه مربوط به تأثیر متغیرها
آزمون
سطح معناداری
مقدار t
ضریب استانداردشده بتا
نتیجه آزمون
سیستمهای اطلاعاتی←قابلیتهای سازمانی
۰.۰۰۰
۱۰.۹۱
۰.۶۹۴
تأیید فرضیه اصلی
سیستمهای اطلاعاتی←قابلیتهای سازمانی مبتنی بر داده
۰.۰۰۰
۵.۸۶
۰.۴۶۰
تأیید فرضیه فرعی ۱
سیستمهای اطلاعاتی←قابلیتهای سازمانی مبتنی بر فرایند
۰.۰۰۰
۱۱.۱۶
۰.۷۰۲
تأیید فرضیه فرعی ۲
سیستمهای اطلاعاتی←قابلیتهای سازمانی مبتنی بر ستاده
۰.۰۰۰
۸.۳۲
۰.۵۹۲
تأیید فرضیه فرعی ۳
۴-۳-۴. اولویت بندی شاخصهای قابلیتهای سازمانی در سه سطح (آزمون فرضیه فرعی ۴)
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-09-11] [ 02:22:00 ب.ظ ]
|