مطالب پایان نامه ها درباره : تحلیل ساختاری پایان نامه های مدیریت ورزشی دانشگاه ... |
۳-۴) ابزار و روش جمعآوری داده ها
روش این تحقیق، بررسی منابع کتابخانهای بوده که به شکل میدانی (نه اینترنتی و مجازی) و در محل کتابخانه های هدف انجام گردیده است.
ابزار گردآوری داده ها با توجه به ماهیت موضوع پژوهش، چک لیست تعدیلیافته کوه بمی و همکاران (۱۳۸۵) بوده که محقق با حضور در کتابخانهی مرکزی دانشگاه های مورد نظر، اقدام به جمعآوری داده های چک لیست نموده است.
۳-۵) روش سنجش روایی چک لیست
به منظور بررسی روایی صوری چک لیست، با ده نفر از اساتید و صاحبنظران گرایش مدیریت ورزشی مشورت گردید که پس از اعمال کلیه پیشنهادات اصلاحی و تغییرات ضروری جهت مطابقت با شرایط و ویژگی جامعه تحقیق، چک لیست مربوطه با تغییراتی مورد استفاده قرار گرفت. در ضمن روایی چک لیست در تحقیق کوه بمی و همکاران (۱۳۸۵)، نیز مورد تأیید قرار گرفته شده بود.
۳-۶) قابلیت پایایی چک لیست
با توجه به این که در این تحقیق، داده ها از نوع مقیاس اسمی بود، به منظور بررسی پایایی چک لیست از «ضریب آلفای کرونباخ» استفاده نگردید. بنابراین به منظور جایگزینی روشی مناسب، ارزیابی پایایی با روش توافق بین ارزیابها (همبستگی درون رده ای) انجام پذیرفت. از این شاخص برای ارزیابی میزان توافق دو یا تعداد بیشتری از ارزیابها در اندازه گیری یک متغیر کمی استفاده می شود. برای ارزیابی پایایی اندازه گیریهای تکراری روی یک هدف واحد نیز میتوان از این شاخص استفاده نمود( حاجی زاده و اصغری،۱۳۹۰) و (ماکی و گاس[۴۲]،۲۰۱۲). بر این اساس، ۱۵درصد پایان نامه ها (حدود ۴۰ عدد)، توسط فرد دومی مورد بررسی و ارزیابی مجدد قرار گرفت و پس از دستیابی به نتایج یکسان، پایایی چک لیست مورد تأیید قرار گرفت.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳-۷) تحلیل آماری داده ها
پس از جمعآوری چکلیستها توسط محقق و کدگذاری داده های مورد نظر، برای سازماندهی و تحلیل داده های جمعآوری شده و کاربرد روشهای آمار توصیفی نظیر میانگین، فراوانی، درصد و انحراف استاندارد و رسم نمودار برای توصیف متغیرها در جامعه تحقیق، از نرم افزارهای “SPSS” نسخه ۲۲ و “EXCEL” نسخه ۲۰۱۳ استفاده گردیده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل آماری داده ها
۴-۱) مقدمه
توصیف و تجزیه و تحلیل دادهها یکی از مراحل مهم در هر فرایند پژوهشی است. در این فصل به تحلیل دادههای خام پژوهش و استخراج نتایج حاصل از چک لیست ها، پرداخته می شود.
بخش اول این فصل، متغیرهای کلی پایان نامه ها را توصیف می نماید که شامل: قلمرو موضوعی، قلمرو مکانی، تعداد صفحات، جنسیت پژوهشگران، رنگ جلد و سایر متغیرهای مورد استفاده در پایان نامه ها می باشد که در قالب جداول توزیع فراوانی و درصد، همراه با رسم نمودار گزارش داده می شود.
در بخش دوم، متغیرهای روش شناسی پایان نامه ها توصیف خواهد شد که شامل: جامعه آماری، روش تحقیق، روش نمونه گیری، نوع هدف و سایر متغیرهای مورد استفاده در پایان نامه ها می باشد که در قالب جداول توزیع فراوانی و درصد، همراه با رسم نمودار گزارش داه می شود.
بخش سوم نیز، ساختار فیزیکی پایان نامه ها را توصیف می نماید که شامل: صفحه چکیده فارسی و انگلیسی، صفحه تشکر و قدردانی، صفحه تقدیم و سایر مشخصه های ظاهری مورد استفاده در پایان نامه ها می باشد که در قالب جداول توزیع فراوانی و درصد، گزارش داده می شود.
۴-۲) توصیف متغیرهای کلی
۴-۲-۱) تعداد کل پایان نامه ها
جدول ۴-۱ توزیع فراوانی و درصد تعداد کل پایان نامه ها ی گرایش مدیریت ورزشی در دانشگاه های استان را نشان می دهد. همانطور که مشاهده می شود، دانشگاه غیر انتفاعی شمال و دانشگاه آزاد آمل به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد فراوانی پایان نامه را در این تحقیق به خود اختصاص داده اند.
جدول ۴-۱) توزیع فراوانی بر اساس تعداد پایان نامه ها در دانشگاه های استان
نام دانشگاه
فراوانی
درصد
دانشگاه مازندران
۴۵
۹/۱۶
دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل
۱۰۳
۷/۳۸
دانشگاه آزاد واحد ساری
۱۰۲
۳/۳۸
دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی آمل
۱۶
۱/۶
مجموع
۲۶۶ پایان نامه
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-09-11] [ 01:42:00 ب.ظ ]
|