P: برآورد نسبت صفت متغیر؛ ۰٫ ۵ = P
Z: متغیر نرمال واحد متناظر با سطح اطمینان ۹۵ درصد؛ ۱٫ ۹۶ = za/2
ε:مقدار اشتباه مجاز ؛ ۰۸/۰ ε=
N = تعداد جامعه آماری ؛
n=160
هم چنین، به منظور افزایش شباهت نمونه و جامعه و افزایش دقت نمونه گیری برای برآورد پارامترهای جامعه و دخالت دادن ویژگی های جامعه درنمونه و با درنظر گرفتن این نکته که جامعه مورد مطالعه ازگروه های نا همگون شکیل یافته است، از روش نمونه گیری تصادفی گروه بندی شده یا طبقه بندی شده استفاده شد. در این روش، جامعه به گروه های متجانس تقسیم و هر گروه از افرادی تشکیل می شود که دارای ویژگی های مشابه هستند. پس از تقسیم جامعه به گروه های متجانس، تعداد نمونه نسبت به هر گروه مشخص می شود.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۳-۵ روش‏های جمع آوری اطلاعات
الف - مطالعات کتابخانه‏ای
در هر تحقیقی جمع آوری اطلاعات واقعی با توجه به اهداف تحقیق دارای اهمیت اساسی است. دراین تحقیق محقق براساس روش های پیمایشی و کتابخانه ای در این مرحله برای کسب داده های ثانویه (داده هایی که قبلا تولید شده و در منا بع موجود قابل دسترسی است) به بررسی کتاب‏ها، مجله ها، پایان نامه ها و سایر مستند های موجود در کتابخانه های تخصصی پرداخته و با بهره گرفتن از فیش برداری به منظور جمع آوری اطلاعات مربوط به مبانی نظری تحقیق پرداخته است. با توجه به کمیابی منابع کتابخانه ای در مورد موضوع تحقیق، مهم ترین منبع مورد استفاده اینترنت بوده است که این مسأ له بر اهمیت تحقیق و بروز بود ن اطلاعات می افزاید.
ب- تحقیقات میدانی
روش دیگری که در این پژوهش مورد استفاده قرار می گیرد، روش میدانی با بهره گرفتن از پرسش نامه است، با توجه به این که پرسش نامه یکی از ابزارهای رایج تحقیق و روشی برای کسب داده‏‏های پژوهش است محقق در این پژوهش به منظور دست‏یابی به حقایق مربوط به گذشته، حال و پیش‏بینی وقایع آینده از پرسش نامه استفاده نموده است که با ارزش گذاری، کدگذاری و تجزیه و تحلیل، تعبیر و تفسیر پرسش نامه منظم به علت یکنواختی آن برای همه آزمودنی‏‏ها، آسان و راحت بوده، چرا که از پاسخ گو خواسته می‏شود به جای انشای پاسخ، تنها یک علامت در مقابل یکی از پاسخ‏های پیش‏بینی شده بگذارد. بنابراین در این قسمت محقق برای کسب داده های اولیه برای تجزیه و تحلیل، ازدو پرسش نامه استاندارد به منظور گردآوری اطلاعات مورد نیاز برای آزمون فرضیه های تحقیق اقدام کرده است. که شامل پرسش نامه سرمایه اجتماعی با ۴۰ سؤال، و پرسش نامه تعالی سازمانی با ۳۶ سئوال در ۹ بخش متناظر با معیارهای تعالی سازمانی و هر بخش دارای ۴ سوال متناسب با متغیر مورد بررسی، با بهره گرفتن از مراجع و مستندهای مورد استفاده در متن اصلی مدل تعالی استفاده کرده است. هم چنین برای پاسخ به سؤالات پرسشنامه ها از طیف امتیازی لیکرت استفاده شده است.
جدول۳-۲: مشخصات پرسش‏نامه تعالی سازمانی

معیارهای تعالی سازمانی
مولفه ها سئوال ها
رهبری ۴-۱
استراتژی ۸-۵
کارکنان ۱۲-۹
شراکت ها و منابع ۱۶-۱۳
فرایندها ۲۰-۱۷
نتایج مشتری ۲۴-۲۱
کارکنان ۲۸-۲۵
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...